I'll tell you all my secrets if you stick around


Mycket nöje under mina 3 lediga dagar! en gammal vän från stockholm var här, timmy, inte setts på år och dar. blev party på lördagen, slappis på söndagen och hinna-med-så-mkt-som-möjligt på måndagen.

Life is wonderful.




                                         


I’m sweet like ..


Jag ska snart ta bilen till hemlig destination, och sen senare hämta upp Karro och åka till Maxi och handla lite till mitt kylskåp som har stått tomt i några dagar. efter det ska vi till Filippa som fyller år och fira henne med massor folk. party! jobbar dock imorgon, så blir nog lugnt för min del? ..

Helgen som kommer blir spännande, mer kan jag inte säga.


                                 

It’s been so long since I touched a wanting hand


Idag var första gången på 8 dagar som jag sovit och vaknat utan att känna krav på att gå upp ur sängen. vaknade efter tio timmars sömn av att katterna kraffsade på dörren till mitt rum, öppnade och in flög mina små älsklingar. så nu har vi legat och gosat i någon halvtimme, Nala på bröstet med tassarna och tungan över mitt ansikte och Caspian över pannan.

Ska göra mig lite frukost och gå ut och sätta mig på altanen, njuta lite av solen som faktiskt är framme lite då och då .. ikväll ska nog jag karro och tessan träffas och ta en fika, måndagsmys!


                             

vill ha dig hos mig, om igen




Ikväll är det bara gos med Nala och Caspian som gäller.

Arbetsdag 6 av 7 denna vecka är avklarad, I made it. imorgon jobbar jag 7-20.30 och på måndag är jag äntligen ledig!
                               

The most important relationship you have in your life, is the relationship you have with yourself. Because no matter what happens you will always be with yourself.



Cause I believe that we can make this into something that will last, last forever


Har sagt godnatt och hejdå till familjen, 3 veckor ska jag vara helt själv i huset när dom lever livet i Kroatien. jag har ju jobbet här hemma. som tur är har jag mamma att hälsa på när jag blir ensam. och Caspian och Nala, katterna, bor ju hos mig under tiden.

Veckan som kommer jobbar jag varenda dag, måndag till söndag, det blir tufft men det är också värt allt slit i slutändan.

Kisses '


090315 ♥


Natten till den 15 mars är en dag jag alltid kommer minnas, en speciell dag. Vi hade varit hos din pappa och under bilresan hem bestämde vi något som jag tror jag längtat efter sen juldagen 2008. Ren lycka. 


I can't tell you how much you mean to me. ♥
                                        

No, there's nothing that I wouldn't do to make you feel my love




Har haft en underbar helg, och jag vet att det finns så mycket mer kvar, det där lilla pirret i magen. Somehow we will always be connected ♥
                               

Fool me twice, shame on me


"Klassfest" igår hos Filippa, alla var ju inte med men några stycken. Ludde skjutsade in oss till stan och där blev det Platå. Var mest med Karro och Micke (som för övrigt är hemma från Norge i helgen) alla andra försvann, eller så var det vi som försvann.

Men absolut en rolig kväll.













So what we gon' have - desert or disaster?






When I look at you my mind goes on a trip.
                            

Almost perfect day


Idag åkte Hanna och jag till Motala, vi solade och badade i Varamon i några timmar och var sedan på Två små hus och åt jätte stora glassar. Min älskade farmor och farfar var i torpet och fixade så vi bestämde oss för att åka dit och hälsa på. Farmor visade oss ett jätte fint badställe med klippor, det regnade men vi badade såklart, helt underbart. Mitt nya smultronställe, dit tänker jag åka fler gånger. Sedan köpte vi med oss kvällsmat och åkte hem till deras hus i Marieberg och åt, efter det blev det en galen bilresa hem.






RSS 2.0