Kissemjaou, idag stannar vi inne!

                         

                                      

I LOVE SUMMER

           
En bildbomb från landet kommer nu. blev somriga dagar, var ute och kollade på alla racerbåtar och jetskis's som var med i roslagsloppet bland annat, och efter solnedgången drack vi sangria och bastade och badade. lovely!

Varnar för konstiga bilder längre ner, men jag tyckte mina småsystrar och kusin-jossan var så söta så jag var bara tvungen.
















                                                  

Where the mountains go forever and the birds are always near

                                
Igår åkte spiderman vidare .. fick 2 av 3 nätter med honom åtminstone, inte illa! var hur underbart som helst att bara få ligga och pussas och kramas. sen fick jag en så söt slängkyss när han gick.

Nu åker pappa och jag upp till landet, till våran ö vid Öregrund .. längtar till att få bada vid våra klippor och så längtar jag faktiskt efter mina småsystrar som är där. jag ska köra husbil 35 mil eftersom våran bil redan är där uppe, så kul. ja ni kan ju tänka mig framför en jätte stor ratt som jag knappt når runt och musiken på högsta! 


                                      

And I'm scared of the only heart beat I hear beating is my own




Underbar natt - morgon - förmiddag, du gör mig lycklig på ett sätt ingen annan kan. fjääärilar i magen!

Träffade storasyster på stan, blev lite shopping såklart, svårt det där. hittade ju en jätte fin klänning som jag bara var tvungen att ha, och lite annat smått också. gick hem till henne och åt lite, duschade osv. blev upphämtad av tessan, myskväll hos karro all night long.
mina tjejer är bra!

Imorgon jobbar jag till 21 .. efter det blir det förhoppningsvis att ta en eller två cider med emma någonstans och ta igen missad tid. 

Love ♥
                                   

I'll melt the snow


Nu är det bara två dagar tills min spiderman kommer hem några dagar igen, hade ett nattligt samtal i natt, så underbart att bara veta var man har varandra. finns inte många människor som lyser upp världen så mycket. men jag har mina änglar! 


                                                                     

RSS 2.0